Renovatie tandartspraktijk

Tandartspraktijk Doorwerth
Werkplek assistent tandarts


Tandartspraktijk Doorwerth


Juli 2013 hebben wij de tandartspraktijk in Doorwerth volledig gerenoveerd, op aanraden van de tandartsassistente zijn wij in contact gekomen met de desbetreffende tandarts en zijn vriendin.

Wij hebben samen met de tandarts en zijn vriendin het e.e.a. goed doorgesproken om zo een efficiënte renovatie van de tandartspraktijk te krijgen.
Omdat de tandarts met een tijdsdruk zat, namelijk 2 weken om de verbouwing klaar te krijgen, hebben wij in goed overleg en door met de juiste mensen te werken de renovatie in dit tijdsbestek ook klaar gekregen.

Wachtkamer tandartspraktijk
Wachtkamer
Er zijn wat facetten van een renovatie aan bod geweest, van sloop en freeswerk tot stukadoorswerk met daar overheen 1,2 mm spachtelputz de elektra is er allemaal uit geweest en centrale verwarming is ook onderhanden genomen, er is een mechanische ventilatie in de opslagruimte (Kelder) aangebracht om zo het bestaande vochtprobleem aan te pakken, alle kozijnen en deuren zijn geschilderd aan de binnen en buitenkant van de tandartspraktijk.

Wachtruimte praktijk
Wachtruimte

De verhuizing van het interieur en de tijdelijke opslag hiervan, hebben wij in samenwerking met een verhuisbedrijf gedaan. En na de renovatie is alles wat terug moest, naar de praktijk gegaan en op de zelfde plaats terug gezet, wat moest worden verwijderd is meteen afgevoerd. Kijk hier voor meer foto's van de gehele renovatie.

Vergaderruimte
Ontvangst/vergaderruimte


Voor meer informatie, of en vrijblijvende offerte van uw praktijk renovatie kunt u contact met ons op nemen.

f t g

Sitemap - Links - Contact - Blog

Copyright © 2015 Renovatie- en afbouwbedrijf van den Boom. All Rights Reserved.