Interieurbouw

Interieurbouw.

Van Den Boom renovatie en bouwbedrijf heeft op het gebied van verbouwen en renoveren veel ervaring. Maar hier blijft het niet bij, omdat wij jarenlange ervaring hebben in de particulieren woningrenovatie en steeds meer de vraag  van onze klanten kregen, kunnen jullie ook keukens op maat leveren, of een op maat gemaakt dressoir.

Samenwerking.
Door ons uitgebreide netwerk werken wij op het gebied van inrichting van de woning samen met een gerenommeerd interieurbouwer. Zo kunt u bij Van Den Boom renovatie en bouwbedrijf terecht voor een complete installatie. b.v. een op maat gemaakte keuken i.s.m. onze interieurbouwer en al het voorwerk zoals leidingen, stuken en tegelen wordt door ons verricht.

Voordelen.
Doordat de keuken montage en de werkvoorbereiding bij ons in eigen beheer is en in nauwe samenwerking met onze interieurbouwer zal gebeuren, is de kans op miscommunicatie en fouten zo goed als uitgesloten.
Door de samenwerking zal het de doorlooptijd ten goede komen en zullen de werkzaamheden van ons en de interieurbouwer op elkaar worden afgestemd. 

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.


f t g

Sitemap - Links - Contact - Blog

Copyright © 2015 Renovatie- en afbouwbedrijf van den Boom. All Rights Reserved.