Woning renoveren

Renoveren van een complete woning is vaak ingrijpender dan wanneer er in gedeeltes word verbouwt. Het voordeel van een complete woningrenovatie is dat de werkzaamheden aan één gesloten kunnen worden uitgevoerd en dit komt de doorlooptijd ten goede. (u bent dus in één keer klaar)

Met een complete renovatie zult u aan het einde van de verbouwing goedkoper uit zijn dan wanneer u deel voor deel gaat renoveren. U kunt zich voorstellen dat als eerst de badkamer wordt verbouwt en een jaar later het toilet beneden, dat de opstart kosten voor b.v. het tegelwerk en het stukadoorswerk in beide gevallen apart gemaakt moeten worden. (Dit geld natuurlijk voor alle soorten verbouwingen.)

Mocht u de financiële middelen hebben om het in één keer te doen, dan is ons advies: Doe alles in één keer. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u altijd in etappe's verbouwen het voordeel hiervan is dat de kosten verdeelt zullen worden over een aantal maanden/jaren i.p.v. alle kosten in één keer voor een complete verbouwing.

Wilt u meer weten over hoe Van Den Boom renovatie en bouwbedrijf werkt lees dan verder op de volgende pagina  woningrenovatie of neem direct contact op.


f t g

Sitemap - Links - Contact - Blog

Copyright © 2015 Renovatie- en afbouwbedrijf van den Boom. All Rights Reserved.